로그인을 하시면 댓글을 작성할 수 있습니다.

Love 2020.02.17/20:22:58
Dear Angela,

It has been a great pleasure to have you in my class. I am indeed looking forward to speak with you again. Hopefully you will continue learning English and I believe that in no time you will be as good as anybody else. Always believe in yourself and never think that you will fail. The only way is to go up, Good luck and keep safe.

Sincerely,
Teacher Love
엔토지기 2020.02.21/14:44:39
안녕하세요 Angela 회원님

발렌타인데이에 선생님과 즐거운 수업을 하셨다는 문장을 보니 마음이 웃프네요 ^^ㅠ
어플까지 설치 후 예습과 복습을 진행해주셔서 정말 감사합니다.
저는 회원님들께서 사용 하실 수 있는 모든 서비스를 이용해주셨으면 하는 바램이 있어요 ,,

신규 선생님이신데 후기를 작성해주셔서 정말 감사합니다.
선생님의 수업 방향을 파악하는데 도움이 될 것 같아요.

소중한 후기 감사드리고, 좋은일만 가득하길 바랄게요 !